Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Bankomat nie wypłacił pieniędzy ale zabrał z konta

[ Edytowane ]
Pomocy, chciałem dziś 08.02.2023 wypłacić pieniądze z bankomatu. Bankomat myślał i ciągle pisało "proszę czekać" po czym "Nie można ....." i zabrał pieniądze z konta. Bardzo potrzebuje na już tych pieniędzy bo jestem bez samochodu a miałem go dziś odebrać i co teraz ??? Czy dostanę jakieś odszkodowanie za to że bankomat zabrał mi pieniądze z konta ? Potrzebuje gotówkę na już bo nie mogę bez samochodu nic zrobić i nie wiem co dalej bo zgłosiłem to tylko na infolinię ..... Nr. Sprawy 106444/022023
Odpowiedz
0 Lajków
adiAdrianadi
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
08-02-2023
Wiadomość 1 z 3 (2 559 wyświetleń)

Re: Bankomat nie wypłacił pieniędzy ale zabrał z konta

Przykro mi, że wpłatomat nie zaksięgował Twojej wpłaty. Dziękuję, za numer zgorzenia. Przesyłam informacje do działu reklamacji z prośba o jak najszybszą odpowiedź na Twoja reklamację.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
DominikaW
Moderator
Moderator icon
230
44
11-02-2020
Wiadomość 2 z 3 (2 542 wyświetleń)

Re: Bankomat nie wypłacił pieniędzy ale zabrał z konta

Dostaliśmy wiadomość, że w Twojej sprawie są dostępne nowe informacje. Znajdziesz je w zakładce Wiadomości w Moim ING.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
545
122
19-03-2018
Wiadomość 3 z 3 (2 453 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Przelew na telefon BLIK - wyższe limity

Pracujemy nad tym. Na tę chwilę nie jesteśmy w stanie jednak podać szczegółów.

04-12-2023
Re: Rozdzielenie spłaty kredytu na dwa konta

Zmiany do umowy kredytu hipotecznego np. dotyczące rachunku do spłaty kredytu wymagają aneksowania umowy kredytowej.

Aneks do umowy muszą podpisać wszyscy kredytobiorcy. Natomiast tutaj nie mamy wgląd

...

04-12-2023
Re.: Orlen w portfelu

Wielka szkoda. Panie Pawle, czy to są dodatkowe obciążenia dla biura maklerskiego ?

04-12-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy