Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Bankomat nie wypłacił pieniędzy ale zabrał z konta

[ Edytowane ]
Pomocy, chciałem dziś 08.02.2023 wypłacić pieniądze z bankomatu. Bankomat myślał i ciągle pisało "proszę czekać" po czym "Nie można ....." i zabrał pieniądze z konta. Bardzo potrzebuje na już tych pieniędzy bo jestem bez samochodu a miałem go dziś odebrać i co teraz ??? Czy dostanę jakieś odszkodowanie za to że bankomat zabrał mi pieniądze z konta ? Potrzebuje gotówkę na już bo nie mogę bez samochodu nic zrobić i nie wiem co dalej bo zgłosiłem to tylko na infolinię ..... Nr. Sprawy 106444/022023
Odpowiedz
0 Lajków
adiAdrianadi
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
08-02-2023
Wiadomość 1 z 3 (1 320 wyświetleń)

Re: Bankomat nie wypłacił pieniędzy ale zabrał z konta

Przykro mi, że wpłatomat nie zaksięgował Twojej wpłaty. Dziękuję, za numer zgorzenia. Przesyłam informacje do działu reklamacji z prośba o jak najszybszą odpowiedź na Twoja reklamację.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
DominikaW
Moderator
Moderator icon
219
42
11-02-2020
Wiadomość 2 z 3 (1 303 wyświetleń)

Re: Bankomat nie wypłacił pieniędzy ale zabrał z konta

Dostaliśmy wiadomość, że w Twojej sprawie są dostępne nowe informacje. Znajdziesz je w zakładce Wiadomości w Moim ING.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
525
117
19-03-2018
Wiadomość 3 z 3 (1 214 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Brak dostępu do Archiwum dokumentów

Wiadomość otrzymałem. Sms-y z kodem otrzymuję. Aktualnie w momencie wpisanie loginu, a następnie jednorazowego kodu u góry strony kręci się pomarańczowe kółko przez kilkanaście minut i nic się nie dzi

...

31-05-2023
Komórka lokatorska

Dzień dobry,
Podpisałam umowę kredytową na zakup mieszkania. Jestem przed aktem przenoszącym wlasnosc. Teraz trafiła się okazja na dokupienie komórki lokatorskiej. Czy będzie to problem przy dostarczan...

31-05-2023
Re.: Wykup obligacji - podatek

Dokładnie tak. W przypadku obligacji zerokuponowej w historii finansowej konta maklerskiego zapisane będą dwie operacje:

- zaksięgowanie wartości nominalnej,

- odprowadzenie podatku od zysku.

31-05-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy