Odpowiedz

Bankomat nie wydał mi pieniędzy

witam ile mam czekać na zwrot pieniędzy na konto , przy próbie wypłacenia pieniędzy z  bankomat wyświetlił błąd, pieniądze z konta potrąciło a gotówki nie wydało . byłem się za pytać w oddziale ale pani mi nie jest w stanie powiedzieć  kiedy mogę się  spodziewać oddania pieniędzy .a data poda przy zgłoszeniu czyli 3.01.2025 jest trochę  śmieszna  bo za co zrobię opłaty w tym miesiącu  . nr zgłoszenia 107948/122024  . proszę o szybka odp 

Odpowiedz
0 Lajków
patcal
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
10-12-2024
Wiadomość 1 z 2 (1 007 wyświetleń)

Re.: Bankomat nie wydał mi pieniędzy

[ Edytowane ]

Data wskazana podczas rejestracji reklamacji to maksymalny czas na odpowiedź, który musimy podać. Staramy się odpowiadać szybciej. Dodatkowo przekazałem do analityków prośbę o przyspieszenie decyzji reklamacyjnej. Mam nadzieję, że niebawem dostaniesz odpowiedź.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
KarolB
Moderator
Moderator icon
153
23
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (979 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: karta kredytowa a doładowanie Revolut

Hej, czy próbowałeś tej taktyki?
Udało się czy były problemy przy doładowaniu?
Jeśli się udało, to jaka karta i jaka kwota?

18-12-2024
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy