Odpowiedz

AWARIA MODUŁU WPŁAT

Proszę o pomoc. W dniu 27.05.2024r. dokonywałam wpłaty kwoty 1500 pln we wplatomacie planet cash. Wplatomat zabrał pieniądze, po czym pojawił się komunikat 'awaria modułu wpłat'. Nie otrzymałam wydruku, pieniądze nie zostały zaksięgowane na koncie.
Otrzymałam informację, że reklamacja zostanie rozpatrzona do 17.06.2024 r. Dla mnie to za długo, pieniądze były przeznaczone do spłaty bieżących zobowiązań. Jednak czas oczekiwania na odpowiedź jest bardzo odległy.
Nr reklamacji 117601/052024
Bardzo bym prosiła o przyśpieszenie tej procedury.
Odpowiedz
0 Lajków
justiii_ii
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
27-05-2024
Wiadomość 1 z 2 (10 597 wyświetleń)

Re.: AWARIA MODUŁU WPŁAT

Termin, który podajemy przy zgłoszeniu jest ostatecznym (najpóźniej do). Sprawy związane z awariami urządzeń rozwiązujemy tak szybko, jak to możliwe - zwykle do kilku dni. Numer Twojej reklamacji przekazałem do działu reklamacyjnego celem pilnego rozpatrzenia.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Były moderator
Były moderator icon
132
21
03-03-2023
Wiadomość 2 z 2 (10 475 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Oferta pożyczki

Dziękuję za odpowiedź. Oferta była tylko dostępna w piątek więc nie ma sensu abym się kontaktowała w tej sprawie.

16-11-2025
Re: Oferta pożyczki

Tutaj nie mamy dostępu do systemu bankowego, aby sprawdzić Twój wniosek. Proszę, skontaktuj się z nami na czacie w Moim ING.

16-11-2025
Re: Makler giełdowy

Proszę, napisz do nas na czacie w Moim ING. Specjaliści, którzy zajmują się modułem Makler pracują w dni robocze między 8:00 a 18:00.

15-11-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy