09-03-2018 19:23
Witam .
Dziś przeglądając internet natchnąłem się na ciekawą oferta dla klientów banku która jest skierowana tylko jak by to określić dla wybranych osób którzy mają konta w ING.
Trochę mnie to dziwi czemu nie każdemu zaoferować na tych samych zasadach takich promocji tylko wyróżniać u siebie innych .
Promocja o którą chodzi to 120 zł za wpływ wynagrodzenia na konto .
Ciekawe co inni na to .
10-03-2018 19:50
Ciężko nam się odnieść do Twojej sytuacji personalnie.Klientów do promocji, dobieramy na podstawie wielu czynników np. zgody na marketing.
10-03-2018 20:05
Niestety ale z żalem muszę przyznać że lajka nie dam a odpowiedź mnie nie satysfakcjonuje.
04-05-2018 21:44
Tylko i wyłącznie zgody na wykorzystanie swoich dany personalnych do celów reklamowych.
Innego kategoryzowania nie ma. Chcesz coś dostać za darmo pierw się sprzedaj.
Nowego odbiorcę dodasz albo po wykonaniu przelewu, na ekranie z potwierdzeniem jego zrealizowania. Albo przez zakładkę Usługi.
Mając dodanego odbiorcę, w przyszłości, kiedy będziesz chciał zlecić do
... 26-03-2023Ja mam cały czas ten sam komunikat o dwóch dniach roboczych i jest to chyba związane z wakacjami kredytowymi - ja mam zawieszone raty na marzec i kwiecień. W maju będę próbował nadpłacać i skracać okr
... 24-03-2023Chciałabym to dla Ciebie sprawdzić, natomiast tutaj nie mam wglądu do Twojego konta. Proszę, skontaktuj się z nami na czacie po zalogowaniu do Mojego ING. Czat zajęć egzekucyjnych czynny jest w dni ro
... 24-03-2023