09-03-2018 19:23
Witam .
Dziś przeglądając internet natchnąłem się na ciekawą oferta dla klientów banku która jest skierowana tylko jak by to określić dla wybranych osób którzy mają konta w ING.
Trochę mnie to dziwi czemu nie każdemu zaoferować na tych samych zasadach takich promocji tylko wyróżniać u siebie innych .
Promocja o którą chodzi to 120 zł za wpływ wynagrodzenia na konto .
Ciekawe co inni na to .
10-03-2018 19:50
Ciężko nam się odnieść do Twojej sytuacji personalnie.Klientów do promocji, dobieramy na podstawie wielu czynników np. zgody na marketing.
10-03-2018 20:05
Niestety ale z żalem muszę przyznać że lajka nie dam a odpowiedź mnie nie satysfakcjonuje.
04-05-2018 21:44
Tylko i wyłącznie zgody na wykorzystanie swoich dany personalnych do celów reklamowych.
Innego kategoryzowania nie ma. Chcesz coś dostać za darmo pierw się sprzedaj.
Sprawdzając dzisiaj informację w aplikacji mobilnej dotyczące mojego kredytu hipotecznego zostałem zaskoczony przedłużeniem okresu stałego oprocentowania (o ilość miesięcy z tzw. "wakacji kredytowych"
... 03-10-2023Dzięki nadpłatom kredytu hipotecznego zmniejszamy kwotę pożyczoną od banku, czyli kapitał, od którego naliczane są odsetki.
Im niższa jest kwota pozostała do spłaty, tym mniejsze są odsetki – co powod
Witaj,
żeby to wyjaśnić, skontaktuj się z działem zajęć egzekucyjnych, bo tutaj nie mamy wglądu w Twoje konto. Możesz napisać na czacie, który w aplikacji znajdziesz w prawym, dolnym rogu. Specjaliści
... 02-10-2023Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
3 | |
2 | |
2 | |
1 | |
1 |