09-03-2018 19:23
Witam .
Dziś przeglądając internet natchnąłem się na ciekawą oferta dla klientów banku która jest skierowana tylko jak by to określić dla wybranych osób którzy mają konta w ING.
Trochę mnie to dziwi czemu nie każdemu zaoferować na tych samych zasadach takich promocji tylko wyróżniać u siebie innych .
Promocja o którą chodzi to 120 zł za wpływ wynagrodzenia na konto .
Ciekawe co inni na to .
10-03-2018 19:50
Ciężko nam się odnieść do Twojej sytuacji personalnie.Klientów do promocji, dobieramy na podstawie wielu czynników np. zgody na marketing.
10-03-2018 20:05
Niestety ale z żalem muszę przyznać że lajka nie dam a odpowiedź mnie nie satysfakcjonuje.
04-05-2018 21:44
Tylko i wyłącznie zgody na wykorzystanie swoich dany personalnych do celów reklamowych.
Innego kategoryzowania nie ma. Chcesz coś dostać za darmo pierw się sprzedaj.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024