09-03-2018 19:23
Witam .
Dziś przeglądając internet natchnąłem się na ciekawą oferta dla klientów banku która jest skierowana tylko jak by to określić dla wybranych osób którzy mają konta w ING.
Trochę mnie to dziwi czemu nie każdemu zaoferować na tych samych zasadach takich promocji tylko wyróżniać u siebie innych .
Promocja o którą chodzi to 120 zł za wpływ wynagrodzenia na konto .
Ciekawe co inni na to .
10-03-2018 19:50
Ciężko nam się odnieść do Twojej sytuacji personalnie.Klientów do promocji, dobieramy na podstawie wielu czynników np. zgody na marketing.
10-03-2018 20:05
Niestety ale z żalem muszę przyznać że lajka nie dam a odpowiedź mnie nie satysfakcjonuje.
04-05-2018 21:44
Tylko i wyłącznie zgody na wykorzystanie swoich dany personalnych do celów reklamowych.
Innego kategoryzowania nie ma. Chcesz coś dostać za darmo pierw się sprzedaj.
Zachęcamy do kontaktu z naszymi specjalistami hipotecznymi w tej sprawie. Na spotkanie możesz umówić się za pomocą naszej strony www.ing.pl/kontakt lub na czacie w Moje ING, po zalogowaniu.
27-02-2026Witam,
Nigdzie nie mogę znaleźć czasów procesowania kredytu hipotecznego w formule Easy Hipo. Ile aktualnie czasu po złożeniu wniosku trzeba czekać na decyzję? I ile kolejne kroki mogą zająć czasu?
26-02-2026Za niecały rok kończy mi się pierwszy okres na stałej stopie oprocentowania. Mam pytanie. Czy ktoś z państwa w ostatnim czasie otrzymał propozycje na następny okres na stałą stopę procentowa. Jeśli ta
... 27-02-2026