Odpowiedz

Brak ikony karty do konta

dzien dobry, mam konto 13-18
ostatnio zamowilam sobie karty z moja wlasna grafika ale koleczko z karta w srodku nie pojawilo sie
nie moge placic telefonem, musze czekac na plastikowa karte o co chodzi?
Odpowiedz
0 Lajków
oliciix
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
24-04-2022
Wiadomość 1 z 3 (3 775 wyświetleń)

Re.: Brak ikony karty do konta

Odpowiedz
0 Lajków
oliciix
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
24-04-2022
Wiadomość 2 z 3 (3 763 wyświetleń)

Re: Re.: Brak ikony karty do konta

Cieszę się, że zamówiłaś kartę do konta w naszym banku.

Jeśli zamawiałaś kartę ze swoją grafiką, musisz uzbroić się w cierpliwość do czasu sprawdzenia wizerunku karty oraz jej zamówienia. Po zaakceptowaniu wizerunku, kartę wyślemy na Twój adres korespondencyjny do 8 dni roboczych.

Gdy zaakceptujemy wzór Twojej karty otrzymasz informację w bankowości Moje ING.

Gdy karta pojawi się w zakładce karty i płatności telefonem, możliwe będzie aktywowanie płatności kartą Visa w telefonie. Jeśli Twój telefon posiada funkcję NFC, płatność uruchomisz klikając: "karty i płatności telefonem> Karta Visa> Płatność kartą Visa w telefonie> Aktywuj".

-------------

Jeśli podoba ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.

Jeśli odpowiedź ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.

Odpowiedz
0 Lajków
DamianB
Były moderator
Były moderator icon
108
21
14-12-2020
Wiadomość 3 z 3 (3 709 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
IKE - więcej niż jeden fundusz

Dzień dobry, mam IKE w ING. Przy założeniu wybrałem konkretny fundusz. Robię regularnie kolejne wpłaty, które idą na ten sam fundusz. Chciałbym jednak, żeby cześć moich wpłat szła na inny fundusz z of...

03-01-2025
Re.: blokada na obsługę zajęcia przelewu z ubezpieczenia na życie

Trochę rozjaśniłeś kwestie tej blokady.. czego nie udało się niestety na czacie i w placówce.. Przy okazji.. W Placówce również nie udało się mi uzyskać odpowiedzi na tą sprawę.. a konkretniej kwesti

...

02-01-2025
Re.: blokada na obsługę zajęcia przelewu z ubezpieczenia na życie

Wpływ ze źródła, o którym Pan wspomina nie został wskazany w zamkniętym katalogu źródeł wyłączonych spod zajęcia z mocy prawa na zajętym rachunku. Dlatego jego udostępnienie możliwe jest w ramach kwot...

02-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy