Odpowiedz

Brak ikony karty do konta

dzien dobry, mam konto 13-18
ostatnio zamowilam sobie karty z moja wlasna grafika ale koleczko z karta w srodku nie pojawilo sie
nie moge placic telefonem, musze czekac na plastikowa karte o co chodzi?
Odpowiedz
0 Lajków
oliciix
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
24-04-2022
Wiadomość 1 z 3 (3 809 wyświetleń)

Re.: Brak ikony karty do konta

Odpowiedz
0 Lajków
oliciix
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
24-04-2022
Wiadomość 2 z 3 (3 797 wyświetleń)

Re: Re.: Brak ikony karty do konta

Cieszę się, że zamówiłaś kartę do konta w naszym banku.

Jeśli zamawiałaś kartę ze swoją grafiką, musisz uzbroić się w cierpliwość do czasu sprawdzenia wizerunku karty oraz jej zamówienia. Po zaakceptowaniu wizerunku, kartę wyślemy na Twój adres korespondencyjny do 8 dni roboczych.

Gdy zaakceptujemy wzór Twojej karty otrzymasz informację w bankowości Moje ING.

Gdy karta pojawi się w zakładce karty i płatności telefonem, możliwe będzie aktywowanie płatności kartą Visa w telefonie. Jeśli Twój telefon posiada funkcję NFC, płatność uruchomisz klikając: "karty i płatności telefonem> Karta Visa> Płatność kartą Visa w telefonie> Aktywuj".

-------------

Jeśli podoba ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.

Jeśli odpowiedź ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.

Odpowiedz
0 Lajków
DamianB
Były moderator
Były moderator icon
108
21
14-12-2020
Wiadomość 3 z 3 (3 743 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kredyt hipoteczny na połówkę bliźniaka

Czy istnieje możliwość uzyskania kredytu hipotecznego na budowę połowy bliźniaka (druga połowa realizowana przez innego inwestora)? Planujemy dokonać podziału działki na dwie części oraz uzyskać osobn

...

20-01-2025
Wynajem długoterminowy samochodu czy leasing?

Aktualnie zastanawiam się nad nowym autem. Muszę pożegnać się z moim starym bo niestety ale coraz trudniej się nim jeździ i z powodu licznych napraw jest to coraz bardziej kosztowne Emotikon: Mrugający No i co jest leps

...

20-01-2025
Re.: Kredyt HIPOTECZNY - kończy się oprocentowanie stałe (pierwsze 5 lat) - spora nadpłata

Hey,.
Niestety nie wiedziałem tego muszę to teraz przeanalizować czy nie lepiej w takim układzie wziąć zmienne 🤔

20-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy