Kwestie dotyczące forum

Odpowiedz

Profil zaufany zakładanie konta- problem z potwierdzeniem tożsamości

Mam problem z potwierdzeniem tożsamości przy zakładaniu profilu zaufanego. Przychodzi kod autoryzacyjny i po wpisaniu kodu pojawia się komunikat "coś poszło nie tak, spróbuj później". Dzwoniłam na infolinię PZ, ale powiedzieli , że u nich jest wszystko ok. Zakładałam profil z przeglądarki Firefox i Chrome, a także przez komórkę aplikację mobilną i cały czas pojawia się to samo. Ciasteczka są usuwane automatycznie w przeglądarkach. Proszę o pomoc.
Odpowiedz
0 Lajków
Elżbieta2201
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
14-02-2023
Wiadomość 1 z 3 (12 553 wyświetleń)

Re.: Profil zaufany zakładanie konta- problem z potwierdzeniem tożsamości

Odpowiedz
0 Lajków
Elżbieta2201
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
14-02-2023
Wiadomość 2 z 3 (12 502 wyświetleń)

Re: Re.: Profil zaufany zakładanie konta- problem z potwierdzeniem tożsamości

Profil Zaufany zakładasz w naszej bankowości internetowej czy na stronie pz.gov.pl? 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
266
48
11-02-2020
Wiadomość 3 z 3 (12 450 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Na czacie oraz infolinii dostaję informacje, że transakcja zostaje odrzucana ze względów bezpieczeństwa. Nic więcej. Polecają wpłatę przy użyciu karty, której fizycznie nie mam przy sobie, tylko 400km...

10-06-2026
Re.: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Witam. Czy problem sie rozwiązał?? Mam ten sam problem od kilku dni,odrzuca mi każda próbę wpłaty gotówki blikiem przy różnych wplatomatach.

10-06-2026
Re: Powiadomienia PUSH - zawartość

Dziękujemy za podzielenie się opinią, przekazaliśmy ją do odpowiedniego działu.

10-06-2026