23-07-2024 15:35
Dzień dobry.
I po raz kolejny robię za testera i wskazuję wam błędy. Aczkolwiek od razu podpowiadam - to kiepski pomysł, aby testy przeprowadzać w środowisku produkcyjnym.
Wchodząc w główny dział jakiegoś forum np. https://spolecznosc.ing.pl/-/Kwestie-dotycz%C4%85ce-forum/bd-p/Spolecznosc-ING pod każdym tematem postu wyświetlony jest na pomarańczowo login użytkownika. I ok. Tylko login poprzedza napis: "Test" co wygląda nieprofesjonalnie. Naprawdę odradzam przeprowadzania testów w ten sposób.
23-07-2024 18:47
23-07-2024 19:51 | Edytowano: 23-07-2024 19:55
Nie jestem programistą, a zdarza mi się tłumaczyć zewnętrzne rozwiązania.
Natomiast jeśli nie korzystają z rozwiązań darmowych (a tak zapewne jest) i licencja im nie pozwala, to podejrzewam są w stanie to zgłosić u producenta aby wprowadził poprawkę.
Jaki powód by nie był - wygląda to niepoważnie. W kontekście banku - wręcz żałośnie i podkopuje zaufanie do instytucji, bo człowiek zadaje sobie pytanie - co jeszcze złapali przysłowiową trytytką.
06-08-2024 12:45
Ponownie dziękujemy Ci za wskazówki i informacje
Teraz wszystko powinno być już ok.
21-08-2024 20:35
Nareszcie coś udało się sprawnie przeprowadzić ![]()
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025