08-11-2019 06:37
Witam
Szybkie pytanie czy prowizja 0% rowniez obejmuje konsolidacje kredytów w waszym banku czy tylko obcych?
09-11-2019 06:46
Witaj,
0% prowizji obowiązuje, jeśli skonsolidujesz nawet 1 zł kredytu z obcego banku. Nie bierzemy pod uwagę naszych zobowiązań.
Możemy skonsolidować aż 7 kredytów z innych banków
23-11-2019 18:19
Witam.
Mam bardzo nieciekawą sytuację jeśli chodzi o pożyczki ponieważ miałem ciężki okres w życiu ale wyszedłem na prostą i teraz zaaplikowałem o konsolidację pożyczek. Wybrałem inną kwotę i inną ilość rat ale aplikacja mi zmieniła. Zwiększyła ilośc rat i zmniejszyła kwotę. Kwota nadal mnie zadawalała bo wiem, że jestem w stanie spłacić się i mieć na życie. Pytanie tylko bo żyje w dużym stresie bo generalnie jeśli to wypali to jestem spokojny i można powiedzieć czysty ponieważ mam dobrą pracę i pozwoli mi to żyć normalnie. Czy mam dużą szansę na przyznanie mi konsolidacji skoro bank wysłał kontrpropozycję ?
24-11-2019 15:12
Podczas składania wniosku o pożyczkę w bankowości system po wstępnej analizie może zaproponować inne warunki pożyczki. Jednak na tym etapie nie jesteśmy w stanie udzielić Ci informacji, czy decyzja będzie pozytywna. Dopiero jak skończysz wniosek będziemy mogli przeanalizować Twoją sytuację i podjąć ostateczną decyzję kredytową.
24-11-2019 21:02
26-11-2019 07:41
@flowers mamy od dzisiaj (26.11.2019) ofertę Black Friday Dla wszystkich pożyczek pieniężnych dla klientów indywidualnych prowizja wynosi 0%. Możesz nią konsolidować posiadane zobowiązania kredytowe. Z oferty można skorzystać do 3 grudnia. Więcej na ten temat dowiesz się na naszej stronie internetowej:
https://www.ing.pl/lp/pozyczka-gotowkowa
Cały czas wprowadzamy udogodnienia w Moim ING i aktualnie kredyt można nadpłacać w dowolnej kwocie, bez dodatkowych kosztów.
Co do pozostałych warunków umowy, prosimy o kontakt z naszą infolinią kredyt
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |