Odpowiedz

Zapytania w BIK

Witam serdecznie Emotikon: Szczęśliwy 

Po wygenerowaniu raportu BIK w części : " Pozostałe zapytania w BIK" widnieją 3 zapytania ze strony banku ING.

Proszę powiedzieć czy mam to traktować jako zapytanie o kredyt czy działania marketingowe? Czy ma to wpływ na moją wiarygodność kredytową? Czy mozna niewyrazić zgody na kierowanie przez bank zapytań do BIK niezwiązanych z ubieganiem się o kredyt? (oczywiście jeżeli ma to jakikolwiek wpływ na moją zdolnośćkredytową)

Bardzo dziękuje za pomoc Emotikon: Szczęśliwy

Odpowiedz
0 Lajków
Arahajka
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
11-02-2020
Wiadomość 1 z 2 (6 977 wyświetleń)

Re: Zapytania w BIK

Kiedy składasz wniosek o kredyt, to takie zapytania mają wpływ na wiarygodność kredytową. W przypadku sekcji pozostałe zapytania, są one dla ofert przygotowywanych przez bank. Nie mają wpływu na scoring, a inne banki tych zapytań nie widzą.

Jeśli wycofasz zgody marketingowe, to nie będziemy wysyłać takich zapytań. Swoimi zgodami możesz zarządzać w Moim ING - zakładka Dane i ustawienia/Zgody i oświadczenia.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
629
130
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (6 929 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Błąd aktywacji aplikacji na iPad

Dziękujemy za przekazane informacje. Obecnie nie mamy możliwości przeanalizowania logów aplikacji, ponieważ proces aktywacji nie został zakończony. Na podstawie przekazanych informacji wynika, że prob

...

21-07-2026
Re: Problem z płatnościami zbliżeniowymi BLIK

Mam ten sam problem z płatnością.

Ktoś rozwiązał problem?

Xioami Redmi Note. Od 2 tygodni nie mogę płacić telefonem.

Próbowałem wszystkiego!

- myślałem że mi się udało zmieniając z powrotem motyw z ciemne

...

20-07-2026
Re: Re.: Problem z płatnością zbliżeniową Google Pay NFC

Ja już się kontaktowałem zarówno telefonicznie, jak i na czacie, to poinformowano mnie, że to ja mam coś źle ustawione i zamknięto sprawę.

17-07-2026