11-02-2020 17:02
Witam serdecznie
Po wygenerowaniu raportu BIK w części : " Pozostałe zapytania w BIK" widnieją 3 zapytania ze strony banku ING.
Proszę powiedzieć czy mam to traktować jako zapytanie o kredyt czy działania marketingowe? Czy ma to wpływ na moją wiarygodność kredytową? Czy mozna niewyrazić zgody na kierowanie przez bank zapytań do BIK niezwiązanych z ubieganiem się o kredyt? (oczywiście jeżeli ma to jakikolwiek wpływ na moją zdolnośćkredytową)
Bardzo dziękuje za pomoc
12-02-2020 17:59
Kiedy składasz wniosek o kredyt, to takie zapytania mają wpływ na wiarygodność kredytową. W przypadku sekcji pozostałe zapytania, są one dla ofert przygotowywanych przez bank. Nie mają wpływu na scoring, a inne banki tych zapytań nie widzą.
Jeśli wycofasz zgody marketingowe, to nie będziemy wysyłać takich zapytań. Swoimi zgodami możesz zarządzać w Moim ING - zakładka Dane i ustawienia/Zgody i oświadczenia.
Mam ten sam problem. Jak to rozwiązać?
24-11-2024Witam,
mam podobnie, podczas próby aktywacji aplikacji wszystko przebiega prawidłowo aż do przyjścia smsa z kodem i po jego wpisaniu do aplikacji pojawia się ekran na wpisanie kodu przekazanego przez p
... 24-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |