Odpowiedz

Wniosek w trakcie procesowania

Witam,
Dnia 14.09 złożyłam wniosek o pożyczkę gotówkowa w aplikacji mobilnej. Zaakceptowałam warunki, przyszedł SMS z kodem do podpisania umowy która zaakceptowałam. Jednak do dzisiaj nie wypłacono mi środków a w aplikacji wniosek jest „w trakcie procesowania”. Czy powyższa sytuacja oznacza ze będzie on jeszcze dalej weryfikowany czy poprostu teraz czekam na wypłatę środków? I jeśli nastąpi wypłata to w jakim terminie?
Odpowiedz
0 Lajków
annd
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
22-11-2017
Wiadomość 1 z 2 (10 018 wyświetleń)

Re.: Wniosek w trakcie procesowania

Jeżeli otrzymałaś decyzję pozytywną i zaakceptowałaś umowę wraz z pozostałymi dokumentami - dzisiaj pieniądze powinny być na koncie.
Jeżeli tak się nie stanie - skontaktuj się z nami:

• telefonicznie pod numerem 32 357 00 69,
  • po zalogowaniu do usługi Moje ING przez przeglądarkę internetową - na dole strony opcja: Czat.

Specjalista sprawdzi informacje w systemie.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie :-)
PatrycjaT
Były moderator
Były moderator icon
307
68
29-01-2018
Wiadomość 2 z 2 (10 009 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Wpłatomat zatrzymał pieniądze - brak odpowiedzi z banku

Przekazałem prośbę o przyspieszenie odpowiedzi na Twoją reklamację do odpowiedniego działu. 

11-05-2026
Wpłatomat zatrzymał pieniądze - brak odpowiedzi z banku

W zeszły wtorek wpłatomat zatrzymał mi ponad 11 000 zł. Od tego czasu temat jest zgłoszony do banku, były też próby przyspieszenia sprawy, ale do dziś nie mam konkretnej odpowiedzi ani rozwiązania.

Num...

11-05-2026
12455zł - koszt wyciągu za zeszły rok z zamkniętego konta firmowego

Dzień dobry,

Z żadnej strony nie mogę uzyskać pomocy ze strony ING, więc próbuję tutaj. 22 kwietnia złożyłam wniosek o udostępnienie wyciągu za okres od 01-01-2025 do 11-01-2026. Dotyczył on zamknięte

...

11-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy