03-08-2016 17:58
Hej,
mam pytanko odnośnie opłaty za korzystanie z limitu zadłużenia w koncie. Kiedy po raz pierwszy jest pobierana opłata za korzystanie z limtu? Od razu po uruchomieniu i później za rok czy dopiero rok po uruchomieniu limitu?
Dzięki za odpowiedź
04-08-2016 18:21
Prowizja za posiadanie/obsługę Limitu zadłużenia w koncie jest pobierana dopiero po roku od podpisania umowy o limit i stanowi ona 1,8% kwoty przyznanego limitu, niemniej niż 68zł.
29-11-2018 13:02
Czy rezygnując z karty przed upływem roku od jej wydania opłata zostanie pobrana?
30-11-2018 16:48
Sama rezygnacja z karty nie jest rezygnacją z limitu zadłużenia w koncie. Nie mniej jednak zamkniesz debet przed upływem roku czasu to nie powinieneś mieć pobranej opłaty rocznej za utrzymanie tego limitu. Debet możesz zamknąć w Moim ING w szczegółach swojego konta lub w oddziale banku. Pamiętaj, że do zamknięcia tego produktu kredytowego konieczne jest by był on całkowicie spłacony.
Nie mogę zalogować się do aplikacji banku. Po wejściu na stronę logowania, przez pewien czas widać kółko ładowania, a po chwili biała strona.
W konsoli jest błąd jak w załączniku. Próbowałem w oknie in
... 05-02-2025Tak z ciekawości - po co w wielu miejscach na Waszej stronie www pojawiła się podkreślona czcionka?
Moim zdaniem wygląda to okropnie. W pierwszej chwili myślałem, że się Wam style do końca nie wczytały
... 04-02-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |