03-08-2016 17:58
Hej,
mam pytanko odnośnie opłaty za korzystanie z limitu zadłużenia w koncie. Kiedy po raz pierwszy jest pobierana opłata za korzystanie z limtu? Od razu po uruchomieniu i później za rok czy dopiero rok po uruchomieniu limitu?
Dzięki za odpowiedź
04-08-2016 18:21
Prowizja za posiadanie/obsługę Limitu zadłużenia w koncie jest pobierana dopiero po roku od podpisania umowy o limit i stanowi ona 1,8% kwoty przyznanego limitu, niemniej niż 68zł.
29-11-2018 13:02
Czy rezygnując z karty przed upływem roku od jej wydania opłata zostanie pobrana?
30-11-2018 16:48
Sama rezygnacja z karty nie jest rezygnacją z limitu zadłużenia w koncie. Nie mniej jednak zamkniesz debet przed upływem roku czasu to nie powinieneś mieć pobranej opłaty rocznej za utrzymanie tego limitu. Debet możesz zamknąć w Moim ING w szczegółach swojego konta lub w oddziale banku. Pamiętaj, że do zamknięcia tego produktu kredytowego konieczne jest by był on całkowicie spłacony.
To naprawdę przykro się czyta. Tak jak waszym obowiązkiem jest weryfikowanie dowodu tożsamości, tak jest nim też zapewnienie dostępu do informacji i komunikacji z OzN. Instrukcje typu: "Aby wyjaśnić
... 19-12-2024Dobry wieczór,
Po godzinnej frustracji spowodowanej nieudanymi próbami odblokowania dostępu do konta mam nadzieję, że ktoś mi tu pomoże.
Postępuję zgodnie z instrukcją, zmieniam hasło, zapisuje też
... 18-12-2024Możesz zrezygnować z pozostałej części transzy, natomiast w takiej sytuacji będziemy i tak prosić Cię o rozliczenie inwestycji. Dodatkowo poprosimy o udokumentowanie środków - które potwierdzą, że będ
... 18-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |