Odpowiedz

Koncowka limitu w koncie

Witam. Mam limit w koncie osobistym. Jest to 15 000. Konczy sie rok, brak funduszu na splate jednorazowa. Czy limit przedluzy sie automatycznie na kolejny rok ? Taki zapis jes w umowie. Nawet jak w dniu splaty nie bedzie srodkow ? Czy musze mieć srodki??
Co robic???
help Pls
Odpowiedz
0 Lajków
przemkoo
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
25-07-2020
Wiadomość 1 z 4 (2 557 wyświetleń)

Re: Koncowka limitu w koncie

@przemkoo Proszę, doprecyzuj, czy mówisz o spłacie w kwocie 1/6 przyznanego limitu, której wymagamy raz w miesiącu na Twoje konto, czy o całkowitej spłacie limitu?

***Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
DawidSz
Były moderator
Były moderator icon
225
48
26-11-2018
Wiadomość 2 z 4 (2 502 wyświetleń)

@DawidSz

Jeżeli chodzi o spłatę 1/6 to jak najbardziej ona jest.

Chodzi mi o to, że limit jest przyznany na rok. Jeżeli miesiąc przed upływem roku żadna ze stron nie wypowie umowy to limit automatycznie się przedłuża...

Chodzi mi teraz o to czy na dzień końca umowy muszę mieć spłacone 100% tego limitu czy wystarczy tylko to minimum 1/6.

Regularnie co miesiąc splacana jest kwota ok 1/3.

Odpowiedz
0 Lajków
przemkoo
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
25-07-2020
Wiadomość 3 z 4 (2 439 wyświetleń)

@przemkoo Na dzień końca trwania umowy (po roku czasu) nie musisz mieć spłacone 100% limitu zadłużenia, jeśli nie zamierzasz go zamykać Emotikon: Szczęśliwy Wystarczy, że co miesiąc zapewniałeś i dalej będziesz zapewniał na koncie wpływ i spłatę w wysokości 1/6 przyznanego limitu i ten limit przedłuży się dalej nawet po upływie tego roku. Z limitu dalej będziesz mógł korzystać w kwocie jaka została do wykorzystania.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
591
127
12-04-2017
Wiadomość 4 z 4 (2 365 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO bonus - ile można mieć?

Cześć,

Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?

Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?

26-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy