25-07-2020 01:11
25-07-2020 19:38
@przemkoo Proszę, doprecyzuj, czy mówisz o spłacie w kwocie 1/6 przyznanego limitu, której wymagamy raz w miesiącu na Twoje konto, czy o całkowitej spłacie limitu?
27-07-2020 08:11
Jeżeli chodzi o spłatę 1/6 to jak najbardziej ona jest.
Chodzi mi o to, że limit jest przyznany na rok. Jeżeli miesiąc przed upływem roku żadna ze stron nie wypowie umowy to limit automatycznie się przedłuża...
Chodzi mi teraz o to czy na dzień końca umowy muszę mieć spłacone 100% tego limitu czy wystarczy tylko to minimum 1/6.
Regularnie co miesiąc splacana jest kwota ok 1/3.
28-07-2020 13:19
@przemkoo Na dzień końca trwania umowy (po roku czasu) nie musisz mieć spłacone 100% limitu zadłużenia, jeśli nie zamierzasz go zamykać
Wystarczy, że co miesiąc zapewniałeś i dalej będziesz zapewniał na koncie wpływ i spłatę w wysokości 1/6 przyznanego limitu i ten limit przedłuży się dalej nawet po upływie tego roku. Z limitu dalej będziesz mógł korzystać w kwocie jaka została do wykorzystania.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025