Odpowiedz

Kod rabatowy kredyt gotówkowy

[ Edytowane ]
Czy ktoś posiada kod rabatowy na kredyt gotówkowy i chciałby się podzielić na priv ?😁
Odpowiedz
0 Lajków
Biszkopcik
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
26-09-2020
Wiadomość 1 z 4 (5 896 wyświetleń)

Re: Kod rabatowy kredyt gotówkowy

@Biszkopcik Miło mi, że zainteresowała Cię nasza oferta pożyczki. Obecnie mamy ofertę bez prowizji dla pożyczki konsolidacyjnej, wystarczy, że połączysz z naszą pożyczką zobowiązanie z innego banku. Jeśli planujesz przeznaczyć pożyczkę na zakup produktów ekologicznych, możesz skorzystać z Ekopożyczki, w której zwracamy prowizję. Kod promocyjny dla tej oferty to PE200101922. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KamilaC
Moderator
Moderator icon
192
72
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (5 827 wyświetleń)

Re.: Kod rabatowy kredyt gotówkowy

kod promocyjny ing kredyt gotówkowy ? Ktoś może mi wysłać ?
Odpowiedz
0 Lajków
Nsxteam84
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
05-12-2020
Wiadomość 3 z 4 (5 435 wyświetleń)

Re: Re.: Kod rabatowy kredyt gotówkowy

@Nsxteam84 Odpisaliśmy również na Twoją wiadomość prywatną. W aktualnej promocji z okazji Black Weeks nie pobieramy prowizji i jest niższe oprocentowanie. Szczegóły znajdziesz tutaj: https://www.ing.pl/indywidualni/kredyty-i-pozyczki/pozyczka-gotowkowa Dla tej promocji nie ma dodatkowego kodu rabatowego. Zachęcamy Cię do złożenia wniosku i życzymy pozytywnej decyzji kredytowej.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
646
133
12-04-2017
Wiadomość 4 z 4 (5 432 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy