Dzień dobry. Czy też spotkali się Państwo z fatalna obsługą że strony pracownika banku Ing? Dzisiaj dzwoniłam po raz kolejny w sprawie karty kredytowej. Pani na infolinii nie potrawila udzielić odpowiedzi na proste pytania. Natomiast udawała, że się zna co wzbudziło we mnie totalny brak zaufania do placówki, która zatrudnia takie osoby. Jestem klientem banku od 16 lat ale obserwuję z roku na rok coraz gorszą obsługę klienta.
Witaj, warto, abyś skontaktował się z doradcą finansowym, aby dopasował dla Ciebie najlepsze rozwiązanie. Jeżeli chciałbyś poznać warunki naszego kredytu hipotecznego, to zachęcam do umówienia kontaktu
Dzień dobry. Czy też spotkali się Państwo z fatalna obsługą że strony pracownika banku Ing? Dzisiaj dzwoniłam po raz kolejny w sprawie karty kredytowej. Pani na infolinii nie potrawila udzielić odpowi...
Dzień dobry, proszę o pomoc. Już się pogubiłam. Mam kredyt hipoteczny. Dziś podpisany akt notarialny. Mieszkanie z rynku pierwotnego. W warunkach kredytu oczekiwany wpis hipoteki. Notariusz tego nie zro...