Kredyty i pożyczki

Odpowiedz

Długość rozpatrywania wniosku o zmianę limitu

Witam serdecznie,

Czy obecnie długość rozpatrywania wniosków o podwyższenie limitu w koncie osobistym uległ wydłużeniu?

Złożyłem wniosek poprzed starą wersję systemu bankowości elektronicznej w dniu 13.12.2017 i zgodnie z informacją zwrotną, decyzja miała nastąpić w ciągu dwóch dni roboczych. Dziś biegnie trzeci i w dalszym ciągu nie mam odpowiedzi zwrotnej. Bardzo proszę o odpowiedź na nurtujące mnie pytanie.

Pozdrawiam, TresorBerlin

Odpowiedz
0 Lajków
TresorBerlin
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
18-12-2017
Wiadomość 1 z 5 (6 697 wyświetleń)

Re: Długość rozpatrywania wniosku o zmianę limitu

Aby sprawdzić Twój wniosek prosimy o kontakt z nami przez telefon. Jesteśmy dostępni przez całą dobę pod numerem +48 32 357 00 69/ 801 222 222.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
808
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 5 (6 646 wyświetleń)

Szanowna Pani,

Oczywiście, że dzwoniłem na infolinię, jednak tam nie potrafili mi wskazać przyczyny przedłużenia terminu, jak i etapu, na którym znajduje się wniosek (poza tym, co mogłem przeczytać w bankowości elektronicznej). Dziś, po czterech dniach, otrzymałem decyzję.

Temat do zamknięcia.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
0 Lajków
TresorBerlin
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
18-12-2017
Wiadomość 3 z 5 (6 616 wyświetleń)

Witam a ja dostałam taka wiadomość
Pani Elżbieto,
przepraszamy, z powodów technicznych elektroniczny wniosek o podwyższenie Pani limitu zadłużenia w koncie jest niedostępny. To mi przyszło po 4 dniach.
Odpowiedz
0 Lajków
elson1988
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
27-02-2018
Wiadomość 4 z 5 (5 802 wyświetleń)

elson1988, w tej sytuacji możesz złożyć wniosek o podwyższenie limitu zadłużenia w dowolnym oddziale banku. Skontaktuj się z naszą infolinią pod numerem (32) 357 00 69 lub wyślij w tym temacie do nas wiadomość w Moim ING. Wyjaśnimy dla Ciebie, dlaczego nie możesz zawnioksować przez bankowość internetową. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1144
226
07-06-2017
Wiadomość 5 z 5 (5 774 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy