Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

wybór dowolnego oddziału do podpisania umowy o kredyt hipoteczny

Proszę o odpowiedź obsługę banku.

Jestem potencjalnym kredytobiorcą ING. Jakiś czas temu złożyłem wniosek o kredyt, jest on rozpatrzony pozytywnie. Mam teraz (chyba) 6 miesięcy na podpisanie umowy.

Czy podpisać umowę mogę w dowolnym oddziale banku?

Mam nadzieję, że nie ma u Państwa "rejonizacji". Sytuacja tak się potoczyła, że obecnie przebywam w innym mieście. Kredyt zdecydowałem się jednak uruchomić i wygodniej byłoby mi podpisać umowę w najbliższej placówce (nie w tej, w której składałem wstępny wniosek). Teoretycznie mógłbym udać się do "pierwotnej" placówki, ale wiązałoby się to z dodatkową 180-kilometrową podróżą i koniecznością wzięcia dnia wolnego w pracy... czego chciałbym uniknąć.

Oczywiście wcześniej zajdę do wybranej - nowej placówki- i poinformuję obsługę o zaistniałej sytuacji, aby mogli przygotować dokumenty.

Odpowiedz
0 Lajków
szokmarcin
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
03-12-2018
Wiadomość 1 z 3 (8 148 wyświetleń)

Re: wybór dowolnego oddziału do podpisania umowy o kredyt hipoteczny

Możesz umówić się do innego oddziału, również w innym mieście. W sprawie umówienia spotkania, skontaktuj się proszę ze Specjalistą, u którego kompletujesz dokumenty.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
AgnieszkaS
Były moderator
Były moderator icon
408
112
12-10-2015
Wiadomość 2 z 3 (8 118 wyświetleń)

Re: wybór dowolnego oddziału do podpisania umowy o kredyt hipoteczny

[ Edytowane ]

test

Odpowiedz
0 Lajków
rycaro
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
10
0
10-11-2018
Wiadomość 3 z 3 (8 092 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Re.: Własne kategorie transakcji! - Po raz kolejny

Revolut pod tym względem jest idealnym wzorem.

20-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy