Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

wybór dowolnego oddziału do podpisania umowy o kredyt hipoteczny

Proszę o odpowiedź obsługę banku.

Jestem potencjalnym kredytobiorcą ING. Jakiś czas temu złożyłem wniosek o kredyt, jest on rozpatrzony pozytywnie. Mam teraz (chyba) 6 miesięcy na podpisanie umowy.

Czy podpisać umowę mogę w dowolnym oddziale banku?

Mam nadzieję, że nie ma u Państwa "rejonizacji". Sytuacja tak się potoczyła, że obecnie przebywam w innym mieście. Kredyt zdecydowałem się jednak uruchomić i wygodniej byłoby mi podpisać umowę w najbliższej placówce (nie w tej, w której składałem wstępny wniosek). Teoretycznie mógłbym udać się do "pierwotnej" placówki, ale wiązałoby się to z dodatkową 180-kilometrową podróżą i koniecznością wzięcia dnia wolnego w pracy... czego chciałbym uniknąć.

Oczywiście wcześniej zajdę do wybranej - nowej placówki- i poinformuję obsługę o zaistniałej sytuacji, aby mogli przygotować dokumenty.

Odpowiedz
0 Lajków
szokmarcin
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
03-12-2018
Wiadomość 1 z 3 (8 100 wyświetleń)

Re: wybór dowolnego oddziału do podpisania umowy o kredyt hipoteczny

Możesz umówić się do innego oddziału, również w innym mieście. W sprawie umówienia spotkania, skontaktuj się proszę ze Specjalistą, u którego kompletujesz dokumenty.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
AgnieszkaS
Były moderator
Były moderator icon
408
112
12-10-2015
Wiadomość 2 z 3 (8 070 wyświetleń)

Re: wybór dowolnego oddziału do podpisania umowy o kredyt hipoteczny

[ Edytowane ]

test

Odpowiedz
0 Lajków
rycaro
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
10
0
10-11-2018
Wiadomość 3 z 3 (8 044 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Konieczność ponownej aktywacji aplikacji

U mnie wystąpiła ta sama sytuacja co u AleKre1995. Otwierając aplikację z rana wszystko było w porządku, jednak kolejnym razem - około 10:45 pojawił się widok "Aktywuj aplikację lub załóż konto bankow

...

30-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

A czy jest szansa zobaczyć obecną "ścieżkę rozwoju" aplikacji? kiedy nawet na kilka miesięcy do przodu można było zobaczyć co przed nami. 

Kto obecnie jest menadzerem spełeności? da się to jakoś reani

...

29-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie, natomiast przekazałam Twoją sugestię do specjalistów 😊

29-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy