Odpowiedz

wnioskowanie o kredyt

dzień dobry . Jesteśmy na etapie kupna działki z partnerką . Będziemy chcieli wziąć kredyt na budowę domu ale zastanawiamy się czy działkę zapisać na nas wspólnie czy na mnie jako osobę pracującą w tym związku ? Jaka opcja jest najkorzystniejsza co do kupna działki i późniejszego składania wniosku o kredyt hipoteczny
- zapisuje działkę na siebie i biorę kredyt sam
- zapisujemy działkę na nas dwóch bierzemy kredyt wspólnie ( partnerka nie pracuje zaniży zdolność ?)
- zapisujemy działkę na nas dwóch kredyt biorę na siebie - czy jest taka możliwość i jak to działa ?
Odpowiedz
0 Lajków
Ak7
Ak7
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
09-12-2024
Wiadomość 1 z 2 (354 wyświetleń)

Re.: wnioskowanie o kredyt

Dzień dobry. Przykro mi, nie prowadzimy takiego doradztwa 😢 Jeśli chodzi o ofertę kredytów hipotecznych, zajmują się nią eksperci hipoteczni w placówkach banku.

Na kontakt z naszym specjalistą możesz się umówić w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING wybierz: Pomoc i kontakt (na dole strony) -> Skontaktuj się -> Spotkania ze specjalistą ING. Możesz również umówić się na stronie www.ing.pl wybierając kolejno: Kontakt -> Umów spotkanie.

Z dostępnych opcji polecam wybór spotkania wideo, na którym możesz porozmawiać z dowolnego miejsca, nie tracąc czasu na dojazd. Rozwiązanie to jest bardzo proste – nie trzeba niczego instalować, wystarczy wejść w linka, który prześlemy na mejla. Będziesz mógł zobaczyć naszego specjalistę oraz przygotowane materiały

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
112
18
03-03-2023
Wiadomość 2 z 2 (295 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam. Złożyłem wniosek na kredyt hipoteczny na działkę. W rozmowie z właścicielem dzałki dojazd do działki jest droga prywatną. Przy składaniu wniosku powiedziałem że dojazd do dzidłki będzie służebn...

18-12-2024
OKO dziecka

Czy można zamknąć rachunek OKO założony dla dziecka na którym są jeszcze środki? Gdzie one trafią?
Na ten rachunek zostały ulokowane rodzinne oszczędności, a obecnie potrzebujemy z nich skorzystać, ale...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy