04-12-2024 14:39
Dzień dobry Wszystkim!
Jestem nową osobą w społeczności i potrzebuję małej pomocy. Staram się o uzyskanie w ING kredytu hipotecznego. Urwał mi się kontakt z pośrednikiem, nie odbiera telefonów, nie odpisuje na maile. Złożył w moim imieniu wniosek do ING, obecnie wniosek jest na etapie 5/6 - "podejmujemy decyzję". Zaczynam się stresować i denerwować, że coś będzie nie tak, a zależy mi jednak na pozytywnej i szybkiej decyzji... Teoretycznie wszystko powinno być ok, ale już jeden bank mi odmówił. Mam dobry scoring w BIKu, prawie 30% wkładu własnego, żadnych długów, w gospodarstwie domowym jestem sama i nie chcę brać kredytu "pod korek" wobec tego, co liczy kalkulator na stronie internetowej. Czy ktoś wie, jak długo czekać na decyzję tutaj i czy w takiej sytuacji może być ona w ING negatywna? Będę wdzięczna za wszelką pomoc.
Dzień dobry Wszystkim!
Jestem nową osobą w społeczności i potrzebuję małej pomocy. Staram się o uzyskanie w ING kredytu hipotecznego. Urwał mi się kontakt z pośrednikiem, nie odbiera telefonów, nie od
... 04-12-2024Ciekawostka. Hasło się wypełnia automatycznie przez Bitwardena pod warunkiem, że ... włączysz ichnią klawiaturę ekranową. Dziwne.
04-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
5 | |
5 | |
4 | |
2 |