31-08-2021 20:43
Witajcie, posiadam obecnie ubezpieczenie nieruchomosci, dom jest w stanie deweloperskim, wyliczylem ze wariant rozszerzony w ing wyjdzie taniej niz polisa allrisk, bo bank liczy skladke od kwoty kredytu a nie wartosci nieruchomosci.. czy ktos kto takie ubezpieczenie posiada moze sie podzielic zakresem tego ubezpieczenia? Czy ubezpieczenie nieruchomosci w tym wariancie wynika doplat w razie wystapienia szkod np stluczenia itp?
01-09-2021 20:47
@brx123 Jeśli umowę będziesz już miał podpisaną i zmienisz pracę - zgodnie z warunkami umowy, pamiętaj o poinformowaniu nas o tym Nie zmieni to warunków wydanej decyzji.
25-10-2021 20:11
@mciek Na wstępie chciałabym bardzo przeprosić, za brak odpowiedzi na Twoje pytanie. Nastąpiła pomyłka i chciałabym do Ciebie wrócić z informacją.
Odpowiedź na swoją wątpliwość znajdziesz w Ogólnych Warunkach Ubezpieczenia dostępnych na naszej stronie: https://www.ing.pl/indywidualni/ubezpieczenia/ubezpieczenie-nieruchomosci-i-ruchomosci . W przypadku szczegółowych pytań, możesz skontaktować się bezpośrednio z naszymi doradcami hipotecznymi, na czacie w Moje ING lub telefonicznie 32 357 00 57.
U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem w aplikacji
04-11-2024