11-11-2023 13:05
Witam,
Czy nadpłacając kredyt, który mam jeszcze 20 lat i zakończyć go w 10 lat. Wyjdzie na to samo jakbym skrócił jego okres na 10 lat ?
14-11-2023 12:41
Nadpłacasz zawsze kapitał i są do wyboru 2 opcje.
W 1 przypadku przy nadpłacie nie skraca się z automatu okres kredytowania, tylko otrzymujesz niższą ratę.
W drugim przypadku: jeżeli chcesz po nadpłacie płacić taką samą wysokość raty, to możesz skrócić bezpłatnie okres kredytowania.
Możemy przyjąć (zakładając w całym okresie takie samo oprocentowanie), że uzyskasz taki sam, lub bardzo podobny efekt jeżeli nadpłacisz i skrócisz okres od razu, albo wybierzesz regularne nadpłaty kapitału co miesiąc odpowiedniej kwoty.
Dobry wieczór,
Po godzinnej frustracji spowodowanej nieudanymi próbami odblokowania dostępu do konta mam nadzieję, że ktoś mi tu pomoże.
Postępuję zgodnie z instrukcją, zmieniam hasło, zapisuje też
... 18-12-2024Możesz zrezygnować z pozostałej części transzy, natomiast w takiej sytuacji będziemy i tak prosić Cię o rozliczenie inwestycji. Dodatkowo poprosimy o udokumentowanie środków - które potwierdzą, że będ
... 18-12-2024Nie mamy tutaj wglądu do systemu bankowego. Proszę, skontaktuj się z nami na czacie w Moim ING lub telefonicznie z infolinią pod numerem 32 357 00 69, tylko w ten sposób możemy przyjąć reklamację.
18-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
5 | |
5 | |
4 | |
2 |