13-08-2022 21:26
Dzień dobry.
Mam kredyt hipoteczny ze stałym oprocentowaniem na 5 lat w wysokości 3,24 %,W dzień podpisania umowy musiałem także podpisać załącznik o wskaźniku referencyjnym (w przypadku jego zastąpienia lub likwidacji).
Czy to oznacza że jeśli WIBOR zostanie 1.01.23 zastąpiony np. wskaznikem POLONIA, który zapewne będzie nie niższy niż 3,24 %, to od tego dnia wzrośnie mi rata ze względu na wzrost oprocentowania (POLONIA + marża = co najmniej 6 %), czy też do listopada 2025 r., czyli do dnia gdy mam zgodnie z umową stałe raty, ich wysokość nie ulegnie zmianie?
15-08-2022 09:12
Masz stałe do 2025. Umowa w tym punkcie mówi oprocentowanie nie wspomina o WIBORZE. Mam podobną sytuację.
16-08-2022 11:25
Bez względu na zmiany jakie zostaną wprowadzone, oprocentowanie nie ulegnie zmianie do momentu wyznaczonego w umowie.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |