Odpowiedz

kredyt hipoteczny

Wiitam. Staramy się o kredyt hipoteczny wszytskie dokumenty złożyliśmy ponad miesiąc temu. Wczoraj zadzwonił nasz doradca z banku że system niechce przepuścić naszego wniosku. I nikt nie wie oco chodzi.  Ze  zdolnością jest wszytsko ok,  podobnie z działką ale nie wie ile to potrwa. I jaka będzie decyzja. Co mamy otym wszystkim myśleć i czego się spodziewać?

Odpowiedz
0 Lajków
KowalOla0088
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
08-07-2016
Wiadomość 1 z 4 (5 386 wyświetleń)

Re.: kredyt hipoteczny

Przez forum nie mogę sprawdzić tych informacji. Odpowiedzi może tylko udzielić doradca w oddziale banku, w którym został złożony wniosek. Możesz również złożyć reklamację aby to wyjaśnić.

---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MarcinB
Były moderator
Były moderator icon
445
145
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (5 288 wyświetleń)

Nie byłoby problemu gdyby doradca potrafił odpowiedziećnato pytanie. Podobo zawiesił się system, taką dostaliśmy odpowiedź. Zdolność kredytowa jest, z działką i domem wszystko jest ok, tylko system wstrzymuje wniosek już od miesiąca. Już sami nie wiemy od czego to wszystko zależy.

Odpowiedz
0 Lajków
KowalOla0088
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
08-07-2016
Wiadomość 3 z 4 (5 274 wyświetleń)

@KowalOla0088 Przykro nam, że taka sytuacja miała miejsce jednak tak jak wspomnieliśmy już wcześniej niestety poprzez ten kanał kontaktu nie jesteśmy w stanie sprawdzić tego wniosku. W tej sytuacji należy skontaktować się z doradcą w oddziale naszego banku lub złożyć w tej sprawie reklamację.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
231
12-10-2015
Wiadomość 4 z 4 (5 201 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Naszą aplikację możesz zainstalować jedynie z autoryzowanego sklepu Google Play lub AppStore. Na ten moment nie planujemy zmian w tym temacie. 

12-03-2026
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

12-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy