18-10-2016 09:41
Witam. ile w tej chwili się czeka na decyzje ostatczną po złożeniu wnisoku z wszystkimi dokumentami w banku?
18-10-2016 18:40
Obecnie uśredniony czas na podjęcie decyzji kredytowej kredytu hipotecznego, od momentu złożenia kompletnego wniosku do decyzji ostatecznej, to 13 dni roboczych. Czas ten może ulec zmianie w zależności od tego ile wniosków wpłynie i jaki będzie stopień skomplikowania dokumentów do weryfikacji.
07-11-2016 12:37
Witam,
Składałam wniosek przed 14 września, został rozpatrzony jeszcze we wrześniu. Wszystkie formalności udało się dopełnić do 29 września. Jestem mega zadowolona.
Bardzo dziękuję za pomoc i naprowadzenie mnie Panią w banku, zwłaszcza, że to mój pierwszy kredyt hipoteczny i pierwsze mieszkanie
Cała procedura nie trwała dłużej niż 3 tygodnie
Wniosek, że środki zablokowane, a niewydane komornikowi w okresie nierozstrzygniętego zbiegu zajęć, nie należą do klienta banku, nie jest prawidłowy. W okresie obowiązywania umowy rachunku bankowego,
... 26-11-2024Dzień dobry,
Czy w aplikacji da się w jakiś sposób podejrzeć, czy dodatkowe warunki do otrzymania oprocentowania premiowego zostały spełnione?
Pytam, ponieważ mam w aplikacji dwa konta OKO Bonus, jedneg
... 26-11-2024Dzień dobry.
Chciałem uruchomić transze kredytu ale strona się nie ładuje.
Sprawdzałem w Chrome/Firefox i wersje mobilne też.
Problem jest z tym, że m.in przeglądarka nie ładuje strony z powodu Content S