18-10-2016 09:41
Witam. ile w tej chwili się czeka na decyzje ostatczną po złożeniu wnisoku z wszystkimi dokumentami w banku?
18-10-2016 18:40
Obecnie uśredniony czas na podjęcie decyzji kredytowej kredytu hipotecznego, od momentu złożenia kompletnego wniosku do decyzji ostatecznej, to 13 dni roboczych. Czas ten może ulec zmianie w zależności od tego ile wniosków wpłynie i jaki będzie stopień skomplikowania dokumentów do weryfikacji.
07-11-2016 12:37
Witam,
Składałam wniosek przed 14 września, został rozpatrzony jeszcze we wrześniu. Wszystkie formalności udało się dopełnić do 29 września. Jestem mega zadowolona.
Bardzo dziękuję za pomoc i naprowadzenie mnie Panią w banku, zwłaszcza, że to mój pierwszy kredyt hipoteczny i pierwsze mieszkanie ![]()
Cała procedura nie trwała dłużej niż 3 tygodnie ![]()
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |