18-10-2016 09:41
Witam. ile w tej chwili się czeka na decyzje ostatczną po złożeniu wnisoku z wszystkimi dokumentami w banku?
18-10-2016 18:40
Obecnie uśredniony czas na podjęcie decyzji kredytowej kredytu hipotecznego, od momentu złożenia kompletnego wniosku do decyzji ostatecznej, to 13 dni roboczych. Czas ten może ulec zmianie w zależności od tego ile wniosków wpłynie i jaki będzie stopień skomplikowania dokumentów do weryfikacji.
07-11-2016 12:37
Witam,
Składałam wniosek przed 14 września, został rozpatrzony jeszcze we wrześniu. Wszystkie formalności udało się dopełnić do 29 września. Jestem mega zadowolona.
Bardzo dziękuję za pomoc i naprowadzenie mnie Panią w banku, zwłaszcza, że to mój pierwszy kredyt hipoteczny i pierwsze mieszkanie
Cała procedura nie trwała dłużej niż 3 tygodnie
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024