10-05-2017 14:21
10-05-2017 15:08
Z tego co ja wiem:
1. Wpłacasz 420 za inspekcję (mieszkanie, rynek pierwotny) albo robisz operat na swój koszt. To zajmuje parę dni.
2. Po wykonaniu operatu zapada decyzja ostateczna i podpisujesz umowę kredytową
3. Składasz wnioski o wypłatę transz kredytu zgodnie z zawartą umową deweloperską, oczywiście najpierw uruchamiasz środki własne.
11-05-2017 10:31
@aniolek89 W kolejnym kroku zlecamy wycenę wartości nieruchomości, następnie podejmujemy decyzję ostateczną.
11-05-2017 16:17
ja zlozylam dokumenty na poczatku kwietnia, tyle ze juz z operatem, w tym czasie zaswiadczenie ze spoldzielni starcilo waznosc, donosilam nowe, teraz znwu chca dokumentu potwierdzajacego wlasnosc zbywcy a dostli to w spadku, o czym mowilam od poczatku ale nikt o te dokemnty nie prosil, znowu musze pozyskac ten dokumet a dalej nie wiem przynazli mi ten kredyt, nie rozumiem czemu takich dokumentow nie prosza od razu , cala sprawa ciagnie sie strasznie
12-05-2017 08:06
Skontaktuj się doradcą u którego złożyłaś wniosek kredytowy. Tylko doradca może sprawdzić jaki jest status wniosku. Czasami zdarza się, że podczas analizy wniosku klienci są proszeni o dodatkowe dokumenty.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |