Odpowiedz

aneks do umowy

witam 10.05 podpisalismy umowe i w trakcie okazalo sie ze jest bład w umowie teraz czekamy za aneksem moje pytanie brzmi jaki jest czas oczekiwania za takim aneksem

Odpowiedz
0 Lajków
magdapijacka
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
18-05-2021
Wiadomość 1 z 6 (3 401 wyświetleń)

Re: aneks do umowy

Prosimy o więcej informacji. Czego konkretnie ma dotyczyć aneks? 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1096
216
07-06-2017
Wiadomość 2 z 6 (3 343 wyświetleń)

[ Edytowane ]

chodzi o to ze włascicielem nieruchomosci jestem tylko ja a narzeczony jest wspolkredytobiorca a w umowie bylismy uwzglednieni jako oboje.

Odpowiedz
0 Lajków
magdapijacka
Doradca z ambicjami I
4
0
18-05-2021
Wiadomość 3 z 6 (3 291 wyświetleń)

Skontaktuj się w tej sprawie z doradcą, z którym podpisywałaś umowę. Każdy taki wniosek o aneks rozpatrujemy indywidualnie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
250
47
11-02-2020
Wiadomość 4 z 6 (3 228 wyświetleń)

Niestety Pani z oddziału powiedziała że musimy czekać bo ona nic na to nie poradzę... A my jesteśmy pod bramką i nie możemy już dłużej czekac
Odpowiedz
0 Lajków
magdapijacka
Doradca z ambicjami I
4
0
18-05-2021
Wiadomość 5 z 6 (3 155 wyświetleń)

Specjalista, który przyjmował od Ciebie dokumenty, będzie mógł sprawdzić jaki jest maksymalny czas na przygotowanie aneksu. Myślę, że ta informacja może być dla Ciebie pomocna. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
177
04-09-2015
Wiadomość 6 z 6 (3 114 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Problem z założeniem konta.

Zależy mi na wyjaśnieniu sytuacji, jednak w tym miejscu nie mamy podglądu do danych w systemie i danych naszych klientów.
Przykro mi, że syn ma kłopot z kontem. Jeśli było zapisane zgłoszenie w tej spr...

22-11-2024
Inne dane przelewu niż właściciela konta

Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz

...

22-11-2024
Re: Re.: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

A ja dostałem odmowę przedłużenia oprocentowania stałego. Czy ktoś ma już wydłużony termin po interwencji rzecznika?

22-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy