18-01-2022 14:06
Witam,
Na umowie wstępnej od doradcy do kredytu hipotecznego mam taki zapis: "konto z wpływami min 2000 z dostępem do bankowości
internetowej (każdy kredytobiorca)".
Co znaczy "każdy kredytobiorca"? Biorę kredyt z małżonką, ona konta w ing mieć nie będzie, więc i żadnych wpływów nie będzie. Deklarowane 2000 będzie realizowane przeze mnie. Jest ktoś w stanie powiedzieć o co z tym zapisem chodzi? Czy każde z Nas osobna ma mieć takie wpływy?
19-01-2022 13:38
Ten zapis o każdym kredytobiorcy odnosi się tylko do bankowości internetowej Konto może być jedno, np. Direct, gdzie tylko ty będziesz właścicielem, a Twoja żona pełnomocnikiem wraz z własnym dostępem do Mojego ING.
Z tego konta będziemy pobierać ratę i również na te konto muszą być wpływy w wysokości min. 2 000 zł.
**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024