18-01-2022 14:06
Witam,
Na umowie wstępnej od doradcy do kredytu hipotecznego mam taki zapis: "konto z wpływami min 2000 z dostępem do bankowości
internetowej (każdy kredytobiorca)".
Co znaczy "każdy kredytobiorca"? Biorę kredyt z małżonką, ona konta w ing mieć nie będzie, więc i żadnych wpływów nie będzie. Deklarowane 2000 będzie realizowane przeze mnie. Jest ktoś w stanie powiedzieć o co z tym zapisem chodzi? Czy każde z Nas osobna ma mieć takie wpływy?
19-01-2022 13:38
Ten zapis o każdym kredytobiorcy odnosi się tylko do bankowości internetowej
Konto może być jedno, np. Direct, gdzie tylko ty będziesz właścicielem, a Twoja żona pełnomocnikiem wraz z własnym dostępem do Mojego ING.
Z tego konta będziemy pobierać ratę i również na te konto muszą być wpływy w wysokości min. 2 000 zł.
**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |