Odpowiedz

Zakończenie inwestycji

Dzień dobry. Zakończyłam inwestycję na którą udzielono mi kredytu hipotecznego. Jak rozliczyć się z bankiem celem dopełnienia formalności?
Odpowiedz
0 Lajków
Zoja
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
9
0
28-03-2022
Wiadomość 1 z 3 (4 192 wyświetleń)

Re: Zakończenie inwestycji

Dokumenty do zawartej już umowy możesz w wygodny sposób dostarczyć w bankowości internetowej lub osobiście w naszej placówce. 

Po zalogowaniu w Moim ING proszę wybrać zakładkę "Kredyty" oraz ten konkretny kredyt, a następnie "Wnioski" i "Potwierdzenie spełnienia warunków umownych".
Z listy proszę wybrać warunek "Dokumenty potwierdzające rozliczenie transzy/inwestycji".

Niestety, tutaj nie widzimy szczegółów tej inwestycji.
W przypadku remontu bez pozwolenia na budowę wystarczą zdjęcia, a przy budowie domu zdjęcia i dziennik budowy, zaświadczenie z Państwowego Inspektoratu Nadzoru Budowlanego, potwierdzające zakończenie inwestycji i zaświadczenie z Urzędu Miasta lub Gminy o nadaniu adresu docelowego.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
647
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (4 151 wyświetleń)

Re: Zakończenie inwestycji

Dziękuję za odpowiedź
Odpowiedz
0 Lajków
Zoja
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
9
0
28-03-2022
Wiadomość 3 z 3 (4 132 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: problem z aplikacja banku

Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.

08-11-2024

Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.

08-11-2024

Ja znów mam problem taki ze wpłaciłem środki na konto i ostatecznie nie mam ich na koncie

08-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy