Odpowiedz

Załącznik nr 3 do umowy

Na koniec sierpnia muszę wpłacić deweloperowi przedostatnią transzę - w całości z własnych środków. Do wniesienia z wkładu własnego pozostanie jeszcze ok. 2 tys., które powinny zostać wpłacone w marcu 2022 jako uzupełnienie transzy z kredytu.

Czy będzie problemem, jeśli wpłacę całość w ramach transzy sierpniowej i od razu wyślę do banku potwierdzenie spełnienia warunku?

Odpowiedz
0 Lajków
czarna666
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
160
57
01-04-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 476 wyświetleń)

Re: Załącznik nr 3 do umowy

@czarna666 nie powinno być żadnego problemu, jednak najlepiej zadzwoń do nas i potwierdzimy warunki Emotikon: Szczęśliwy 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
561
125
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 420 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: zapłata BLIKiem zbliżeniowym - problem

Tutaj nie mamy już dostępu do szczegółów Twojej płatności i odpowiedzi na zgłoszenie.
Jeśli chciałabyś dopytać w tej sprawie, napisz do nas na czacie w Moim ING.

09-11-2025
Re: Planet cash wplata blik

Emotikon: Smutny mam identyczny problem reklamacja Numer zgłoszenia: 107006/112025 odp dostałem
Odpowiedź wyślemy do 01.12.2025 a sytuacja z 09.11.2025
Prawie miesiąc czekać a wpłata gotówki miała być na aktualne rachu...

09-11-2025
Re: Wprowadzenie Samsung Pay

Dzień dobry jestem Państwa kiltem i powie ze jednak to prawda że ING nie sucha od ługiego czasu nie słucha klientów a powinien trochę posłuchać jak niechce stracić jeszcze klientów tych co ma i tak sa...

08-11-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy