28-01-2021 17:35
Dzień dobry,
mam pytanie odnośnie 3 etapu decyzji; Wynik analizy.
W spobotę 24 stycznia mój wniosek zmienił status właśnie na "Wynik analizy", wstępna decyzja okazałą się pozytywna, więc liczyłem że niedługo dostnę decyzję ostateczną. Niestety od soboty do dziś czwartek 28 stycznia status to cały czas "Wynik analizy" i nie zmienił się na następny.
Co to może oznaczać? Ile to może trwać? Doradca twierdzi, że przeklikał wniosek i centrala banku powinna już zmienić jego status.
29-01-2021 17:39
Po wydaniu wstępnej analizy kredytowej i potwierdzeniu jej akceptacji przez Specjalistę przyjmującego wniosek kredytowy, kolejnym etapem jest wycena nieruchomości. Wycenę można nam dostarczyć wykonaną przez rzeczoznawcę majątkowego lub zlecić jej wykonanie nam. Do tego potrzebujemy potwierdzanie opłaty za usługę wyceny w naszym banku. Dopiero po otrzymaniu wyceny wydajemy ostateczną decyzję kredytową co potrwa około 5 dni roboczych.
29-01-2021 20:07
Już przy składaniu wniosku dołączyłem wycenę.
30-01-2021 20:14
Proszę, skontaktuj się z opiekunem Twojego wniosku - przekaże Ci on szczegóły w tej sprawie 😊
Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 22-11-2024