Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Wycofanie banku po decyzji ostatecznej?

Witam, 

Otrzymałam tydzień temu pozytywną decyzję ostateczną przy działalności gospodarczej. Warunkiem jest przekazanie zaświadczeń o niezaleganiu z US i ZUS oraz innego banku, w którym mam inny kredyt. Zasadniczo mam wszystkie płatności na bieżąco, nigdzie nie zalegam, ale jak wielu z nas, zdarzyło mi się zapłacić coś np. 2 dni po terminie. Zaświadczenia przygotuję, ale boję się, że drobne spóźnienia mogą wpłynąć na rezygnację banku z finalizacji kredytu. Jak to wygląda w praktyce? Czy komuś zdarzyło się nie otrzymać kredytu po pozytywnej decyzji?

Odpowiedz
0 Lajków
Anna101
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
06-02-2021
Wiadomość 1 z 2 (1 429 wyświetleń)

Re: Wycofanie banku po decyzji ostatecznej?

Rzeczywiście, decyzję ostateczną podejmiemy dopiero, jak dostarczysz nam komplet dokumentów. Wszystkie dokumenty analizujemy indywidualnie i na każdym etapie możemy odrzucić wniosek. W takiej sytuacji najlepiej będzie, jak skontaktujesz się z opiekunem Twojego wniosku. Sprawdzi on dla Ciebie, jakich dokumentów nam brakuje i odpowie na Twoje szczegółowe pytania Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
SylwiaG
Moderator
Moderator icon
184
42
23-04-2018
Wiadomość 2 z 2 (1 238 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO bonus - ile można mieć?

Cześć,

Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?

Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?

26-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy