06-02-2021 12:40
Witam,
Otrzymałam tydzień temu pozytywną decyzję ostateczną przy działalności gospodarczej. Warunkiem jest przekazanie zaświadczeń o niezaleganiu z US i ZUS oraz innego banku, w którym mam inny kredyt. Zasadniczo mam wszystkie płatności na bieżąco, nigdzie nie zalegam, ale jak wielu z nas, zdarzyło mi się zapłacić coś np. 2 dni po terminie. Zaświadczenia przygotuję, ale boję się, że drobne spóźnienia mogą wpłynąć na rezygnację banku z finalizacji kredytu. Jak to wygląda w praktyce? Czy komuś zdarzyło się nie otrzymać kredytu po pozytywnej decyzji?
08-02-2021 16:15
Rzeczywiście, decyzję ostateczną podejmiemy dopiero, jak dostarczysz nam komplet dokumentów. Wszystkie dokumenty analizujemy indywidualnie i na każdym etapie możemy odrzucić wniosek. W takiej sytuacji najlepiej będzie, jak skontaktujesz się z opiekunem Twojego wniosku. Sprawdzi on dla Ciebie, jakich dokumentów nam brakuje i odpowie na Twoje szczegółowe pytania
Patrzymy na to co robi konkurencja i dostrzegamy zainteresowanie IKE i rynkami zagranicznymi. Analizujemy możliwość wprowadzenia tych usług u nas. Rozumiemy, że chcielibyście skorzystać z nich już ter
... 19-11-2024
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024