06-02-2021 12:40
Witam,
Otrzymałam tydzień temu pozytywną decyzję ostateczną przy działalności gospodarczej. Warunkiem jest przekazanie zaświadczeń o niezaleganiu z US i ZUS oraz innego banku, w którym mam inny kredyt. Zasadniczo mam wszystkie płatności na bieżąco, nigdzie nie zalegam, ale jak wielu z nas, zdarzyło mi się zapłacić coś np. 2 dni po terminie. Zaświadczenia przygotuję, ale boję się, że drobne spóźnienia mogą wpłynąć na rezygnację banku z finalizacji kredytu. Jak to wygląda w praktyce? Czy komuś zdarzyło się nie otrzymać kredytu po pozytywnej decyzji?
08-02-2021 16:15
Rzeczywiście, decyzję ostateczną podejmiemy dopiero, jak dostarczysz nam komplet dokumentów. Wszystkie dokumenty analizujemy indywidualnie i na każdym etapie możemy odrzucić wniosek. W takiej sytuacji najlepiej będzie, jak skontaktujesz się z opiekunem Twojego wniosku. Sprawdzi on dla Ciebie, jakich dokumentów nam brakuje i odpowie na Twoje szczegółowe pytania
Cześć,
Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?
Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?
26-12-2024
No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.
24-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
5 | |
5 | |
4 | |
2 |