Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Wakacje kredytowe na wszystkie raty.

Złożyłam wniosek o wakacje kredytowe na kolejna oraz wszystkie następne raty. Płatność mam 5 każdego miesiąca. Faktycznie 5 sierpnia rata noe została pobrana. Otrzymałam natomiast nowy harmonogram, w którym są zapłonowe kojenie płatności, na terminy, kiedy rata powinna być zawieszona.
Czy rata wrześniowa może zatem być pobrana oraz kiedy powinien najpóźniej być zaktualizowany harmonogram?
Odpowiedz
0 Lajków
JustynaS123356
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
17-08-2022
Wiadomość 1 z 3 (1 267 wyświetleń)

Re.: Wakacje kredytowe na wszystkie raty.

Mam dokładnie tak samo. Mam nadzieję, że to tylko błąd?

Chociaż z drugiej strony dziwne, bo to nie jest już harmonogram do przodu na ileś miesięcy tylko następna rata, która ma być pobrana !

Odpowiedz
0 Lajków
_grzegorz_
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
09-08-2022
Wiadomość 2 z 3 (1 148 wyświetleń)

Re.: Wakacje kredytowe na wszystkie raty.

Zajrzyjcie na forum, temat jest wałkowany od początku sierpnia.
Odpowiedz
0 Lajków
czarna666
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
119
38
01-04-2020
Wiadomość 3 z 3 (1 078 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Wpłatomat pobrał pieniądze bez potwierdzenia i znikły!!

Jednak nie zakończyło sie pomyślnie. Przedstawiłem bankowi fakturę od radcy prawnego który pomógł mi odzyskać pieniądze a bank nie wróci mi kosztów które poniosłem w walce o swoje pieniądze. Bank Ing 

...

24-03-2023
Nadpłata a zajęcie komornicze

Witam.
Czy jeśli mam zajęcie komornicze na koncie a mam dostać nadpłatę zasiłku opiekuńczego to czy zostanie mi to zabrane z konta ?

23-03-2023
Re: Warunki polisy ubezpieczeniowej nieruchomości

Trudno mi się odnieść do tej sytuacji przez Społeczność. Faktycznie zmieniały się regulacje dotyczące polisy ubezpieczenia nieruchomości z ryzykiem powodzi. 
Jednak dotyczy to nowych umów kredytowych p

...

23-03-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy