Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Wakacje kredytowe a dofinansowanie do rat

Dzień dobry. Czy można skorzystać z wakacji kredytowych mając dofinansowanie do rat z BGK? I jeżeli tak i kredyt mamy wspólnie z żoną to rozumiem że w ING wniosek musimy podpisać razem ?

Z góry dziękuję za odpowiedż

Odpowiedz
0 Lajków
Wojtek1980
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
12
2
21-07-2022
Wiadomość 1 z 2 (2 861 wyświetleń)

Re: Wakacje kredytowe a dofinansowanie do rat

W przypadku korzystania z dofinansowania Funduszu Wsparcia Kredytobiorców, po zawnioskowaniu o zawieszenie spłaty kredytu, środki z funduszu zostaną rozksięgowane na spłatę rat po okresie zawieszenia. 

Wniosek złożysz w swojej bankowości internetowej, będziemy potrzebować pełnomocnictwa podpisanego przez Twoją żonę. Wzór wniosku dostępny jest na naszej stronie https://www.ing.pl/kontakt/pomoc-dla-kredytobiorcow/zawieszenie-splaty-kredytu-hipotecznego

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
338
65
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 796 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: problem z aplikacja banku

Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.

08-11-2024

Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.

08-11-2024

Ja znów mam problem taki ze wpłaciłem środki na konto i ostatecznie nie mam ich na koncie

08-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy