20-07-2022 15:53
Na jaki adres email ING mozna bedzie wysylac wnioski o zawieszenie splat z tytulu "wakacji kredytowych"?
21-07-2022 13:45
Jak masz swoją usługę Moje ING, taką opcję znajdziesz w szczegółach swojego kredytu - we wnioskach. Udostępnimy ją po 14 dniach od podpisania ustawy.
Jeśli nie masz swojej bankowości internetowej, wniosek złożysz w naszej placówce bankowej.
21-07-2022 14:10
Bede chcial przygotowac wniosek samodzielnie, zgodnie z ustawa, i zlozyc w postaci elektronicznej, zgodnie z ustawa. Jak konkretnie bede mogl to zrobic pomijajac system bankowosci elektronicznej?
22-07-2022 14:12
W postaci elektronicznej będzie to możliwe tylko przez dostęp do bankowości internetowej. Innym sposobem na złożenie takiego wniosku jest wizyta w naszej dowolnej placówce bankowej.
22-07-2022 14:46
Poprzez system bankowosci elektronicznej wlasnorecznie sporzadzony wniosek wyslac mozna ponizsza procedura:
Moje ING > Wiadomosci > Napisz do nas > Przeslij dokumenty > Zalacz plik
Niech i tak bedzie.
Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024