06-08-2022 14:20
06-08-2022 19:05
08-08-2022 10:26
Możesz odstąpić od wniosku i złożyć nowy, natomiast nie musisz tego robić. W przyszłości będzie możliwość składania kolejnych wniosków. Prosimy, skontaktuj się z nami po ostatniej zawieszonej racie (przed kolejną, która ma być zawieszona). W razie potrzeby zachęcam do kontaktu przez czat w Moim ING. Specjaliści sprawdzą Twoją sytuację i wskażą dostępne rozwiązania.
18-08-2022 12:06
Problem jest taki, że kontaktowałem się na chacie z Państwem, w efekcie zarejestrowana została reklamacja, gdzie czas na jej rozpatrzenie dajecie sobie do 6.09, a ja mam 5.09 płatność raty, którą chcę też objąć wakacjami.
Dlatego, żeby zabezpieczyć się przed tym, że przepadnie mi możliwość zawieszenia raty dzisiaj na chacie dopytywałem o inne sposoby złożenia drugiego wniosku o zawieszenie rat wrześniowej i listopadowej - uzyskalem odpowiedź, że nie ma takiej możliwości (nawet w oddziale, co już jest totalnym kuriozum).
W efekcie zarejestrowana została druga reklamacja, ale co z tego, skoro tu czas na jej rozpatrzenie to 30dni.
Jeżeli w ciągu najbliższego tygodnia pierwsza z reklamacji nie zostanie rozpatrzona po mojej myśli planuję wycieczkę do oddziału i złożenie papierowego wniosku. Niestety, ale w tym momencie i w tym dokładnie przypadku ING nie realizuje tego co zapewniła ustawa.
24-08-2022 12:43
Rozwiązanie sprawy: pierwsza reklamacja została uznana, dwa brakujące miesiące mają zostać uwzględnione w wakacjach kredytowych. Czekam na wcielenie w życie tego.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |