15-04-2022 10:26
Witam,
Mam wstępną decyzję pozytywną o przyznaniu kredytu hipotecznego, ale po złożeniu operatu szacunkowego dostarczonego przeze mnie, status na wniosku kredytowym nie zmienił się od tygodnia. Wciąż jest informacja o pozytywnym wyniku analizy wstępnej. Do tej pory wszystko przebiegało zgodnie z terminem procesów kredytowych zamieszczonych na Państwa stronie. Teraz operat nawet nie ma przyznanego statusu do procesowania. Kredyt załatwiany przez pośrednika.
Czy to normalna procedura?
Ile się czeka na decyzję o zaakceptowaniu operatu dostarczonego przez klienta?
Dlaczego na statusie wniosku kredytowego nie widać żadnej zmiany po wpływie operatu?
Czy jest szansa, że ING będzie na statusie wniosków kredytowych dopisywał informację o max dacie podjęcia decyzji na każdym z etapów?
Pozdrawiam
16-04-2022 10:29
Termin na podjęcie decyzji ostatecznej może wynosić od 3 dni roboczych do nawet 2 tygodni. Jeśli jednak masz wątpliwości co do statusu Twojego wniosku, skontaktuj się proszę z pośrednikiem, u którego składałaś wniosek. Sprawdzi dla Ciebie czy wszystko jest prawidłowo
Dzień dobry,
Od 29 czerwca 2026 r. ING wycofało usługę „Visa w telefonie” działającą w aplikacji Moje ING i od tamtej pory nie mogę płacić telefonem.
Problem w tym, że od zawsze płacę za pomocą Google
... 06-07-2026Jeśli masz nagranie z tej sytuacji, warto je dołączyć do reklamacji. Będzie ono dla nas dodatkową informacją, jednak ostateczne rozstrzygnięcie opieramy przede wszystkim na zapisach technicznych trans
... 04-07-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |