15-04-2022 10:26
Witam,
Mam wstępną decyzję pozytywną o przyznaniu kredytu hipotecznego, ale po złożeniu operatu szacunkowego dostarczonego przeze mnie, status na wniosku kredytowym nie zmienił się od tygodnia. Wciąż jest informacja o pozytywnym wyniku analizy wstępnej. Do tej pory wszystko przebiegało zgodnie z terminem procesów kredytowych zamieszczonych na Państwa stronie. Teraz operat nawet nie ma przyznanego statusu do procesowania. Kredyt załatwiany przez pośrednika.
Czy to normalna procedura?
Ile się czeka na decyzję o zaakceptowaniu operatu dostarczonego przez klienta?
Dlaczego na statusie wniosku kredytowego nie widać żadnej zmiany po wpływie operatu?
Czy jest szansa, że ING będzie na statusie wniosków kredytowych dopisywał informację o max dacie podjęcia decyzji na każdym z etapów?
Pozdrawiam
16-04-2022 10:29
Termin na podjęcie decyzji ostatecznej może wynosić od 3 dni roboczych do nawet 2 tygodni. Jeśli jednak masz wątpliwości co do statusu Twojego wniosku, skontaktuj się proszę z pośrednikiem, u którego składałaś wniosek. Sprawdzi dla Ciebie czy wszystko jest prawidłowo
Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 22-11-2024