Odpowiedz

Uruchomienie pierwszej transzy

Dzień dobry, czy do uruchomienia pierwszej transzy niezbędna jest obecność dwójki kredytobiorców?
Odpowiedz
0 Lajków
agnieszka5
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
22-01-2022
Wiadomość 1 z 2 (1 196 wyświetleń)

Re: Uruchomienie pierwszej transzy

[ Edytowane ]

Po podpisaniu umowy możesz umówić się na pierwsze uruchomienie:
• poprzez naszą infolinię (32 357 00 57)
• bezpośrednio u Twojego Specjalisty hipotecznego.

W „Załączniku nr 3” do Twojej umowy kredytowej sprawdzisz, czy musisz dostarczyć dodatkowe dokumenty przed uruchomieniem kredytu. Weź dokumenty ze sobą na spotkanie. Twoją dyspozycję zrealizujemy do 10 dni kalendarzowych

.
Nie mając dostępu do zapisów w Twojej umowie, nie odpowiem Ci jednoznacznie czy możesz podejść sama. Jeśli np. nieruchomość ubezpieczacie w naszym banku, musicie być wszyscy. 
Skontaktuj się z naszymi specjalistami hipotecznymi na czacie w Moje ING lub telefonicznie 32 357 00 57. Sprawdzimy to dokładnie Emotikon: Szczęśliwy 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
439
82
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (1 146 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Zbieg egzekucji

Wniosek, że środki zablokowane, a niewydane komornikowi w okresie nierozstrzygniętego zbiegu zajęć, nie należą do klienta banku, nie jest prawidłowy. W okresie obowiązywania umowy rachunku bankowego,

...

26-11-2024
Oko bonus dodatkowe warunki

Dzień dobry,

Czy w aplikacji da się w jakiś sposób podejrzeć, czy dodatkowe warunki do otrzymania oprocentowania premiowego zostały spełnione?

Pytam, ponieważ mam w aplikacji dwa konta OKO Bonus, jedneg

...

26-11-2024
Uruchomienie transzy - strona sie nie ładuje - security issue

Dzień dobry.
Chciałem uruchomić transze kredytu ale strona się nie ładuje.
Sprawdzałem w Chrome/Firefox i wersje mobilne też.

Problem jest z tym, że m.in przeglądarka nie ładuje strony z powodu Content S

...

26-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy