Odpowiedz

Umowa o dzieło

Witam,

mam 2 umowy jednoczenie umowa o prace i o dzielo

Czy w przygpadku umowy o dzielo wystarczy wyciag z konta za ostatnie 12 msc?

Taką informację uzyskalam na infolini

Odpowiedz
0 Lajków
kasiabebeb
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
24-11-2015
Wiadomość 1 z 4 (6 271 wyświetleń)

Re.: Umowa o dzieło

Do wniosku o kredyt hipoteczny przy umowie o dzieło potrzebujemy:

- zaświadczenie o dochodach na naszym formularzu za 12 ostatnich miesięcy lub
- deklaracja PIT za ostatni rok podatkowy lub umowy razem z dowodami potwierdzającymi otrzymanie zapłaty lub
- oświadczenie o dochodach z umów cywilnoprawnych (jeśli regularnie od 6 miesięcy dochody wpływają na rachunek w naszym banku).

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
800
173
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (6 205 wyświetleń)

Re.: Umowa o dzieło

Witam,

Ja w przypadku umowy o dzieło dostarczyłam:

- deklaracja PIT za ostatni rok podatkowy lub umowy razem z dowodami potwierdzającymi otrzymanie zapłaty i 
- oświadczenie o dochodach z umów cywilnoprawnych (jeśli regularnie od 6 miesięcy dochody wpływają na rachunek w naszym banku).

Teraz po pozytywnej decyzji wstępnej doradca poinformował mnie, że oczekuje jeszcze zaświadczeń o dochodach od każdego pracodawcy. Z czego to wynika? 

Odpowiedz
0 Lajków
sylwiaj
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
2
10-04-2018
Wiadomość 3 z 4 (4 752 wyświetleń)

Re: Re.: Umowa o dzieło

W trakcie analizy wniosku analityk zawsze może poprosić o dodatkowe dokumenty. Najwyraźniej zdecydował, że aby wydać decyzję ostateczną, potrzebuje jeszcze zaświadczenia od pracodawcy.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie :-)
Odpowiedz
0 Lajków
PatrycjaT
Były moderator
Były moderator icon
307
69
29-01-2018
Wiadomość 4 z 4 (4 748 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy